AVR-TOOLS / GILLE FERMA

Over ons

AVR TOOLS is in 1849 begonnen met de verkoop van topkwaliteit gereedschap. In 2009 is AVR Tools overgenomen door Talen Tools. Met deze overname versterkten beide bedrijven hun marktpositie en worden voordelen bereikt, met name op het gebied van marketing en distributie. De houten stelen worden zelf geproduceerd in de fabriek. AVR Tools is dé gereedschapsspecialist voor tuin, bos en bouw. Al meer dan 100 jaar produceert AVR Tools tuin- en bouwgereedschappen voor zowel de professionele gebruiker als de doe-het-zelver. Tuiniers, vakmannen en doe-het-zelvers kunnen bij AVR Tools terecht voor kwaliteitsvol handgereedschap aan de beste prijs-kwaliteitsverhouding.

De firma GILLE-FERMA omvat twee aparte ondernemingen: GILLE en FERMA
Sinds de oprichting in 1866 produceert, verhandelt en stelt de firma GILLE een compleet gamma samen voor de tuin- en landbouw, de bouwnijverheid en de industrie. Onze doelstelling is om aan onze klanten, zowel professionelen als particulieren producten van hoogwaardige kwaliteit aan te bieden tegen een aantrekkelijke prijs. De strategie van de firma FERMA is er op gericht een compleet gamma voor te stellen van de verschillende productgroepen die zij in het assortiment voeren. Het middelgrote karakter van onze onderneming heeft als grote voordeel dat wij zeer flexibel, snel en met wederzijds vertrouwen kunnen werken met onze klanten.

ONZE SERVICE
Onze missie is om via onze verkooppunten de gebruikers kwaliteitsvol materiaal aan te bieden tegen competitieve prijzen.
Om dit te kunnen verwezenlijken bieden wij de volgende diensten aan onze verdelers:
Een op maat gemaakte selectie in functie van de specifieke eigenschappen van elke winkel, zodat deze optimaal aan de vraag van zijn klanten kan beantwoorden.
Aantrekkelijke presentaties ter plaatse door ons geïnstalleerd.
Een op maat gemaakte opvolging. De klant bepaalt in samenspraak met onze vertegenwoordigers de frequentie van de bezoeken de manier waarop de bestellingen en de aanvullingen van de rekken moet gebeuren.
Snelle leveringen binnen enkele dagen.
Een kwaliteitsvolle dienst na verkoop eenvoudigweg gebaseerd op wederzijds vertrouwen dat wij met onze klanten delen.

Gemarkeerd product

Products

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top