Boomkwekerij Udenhout

Boomkwekerij Udenhout

Over ons

Over ons
Boomkwekerij Udenhout wortelt al ruim 130 jaar in het Noord-Brabantse dorp Udenhout. Door continue innovaties te omarmen, is een toonaangevende laanbomenkwekerij ontstaan waar op ruim 210 ha een omvangrijk assortiment van meerstammigen en park-, laanbomen wordt gekweekt. Onze vruchtbare, leemhoudende zandgronden en een goed uitgerust machinepark stellen ons professionele team van meer dan 50 medewerkers in staat om een kwalitatief hoogwaardig product te kweken.
Breed assortiment, boomdiversiteit en totaalpakket
Boomkwekerij Udenhout kweekt een zeer breed assortiment van bomen en meerstammigen. We zijn continue op zoek naar innovaties en passen ons assortiment aan de veranderende klimaatomstandigheden aan. Boomdiversiteit en biodiversiteit onder de bomen kan bijdragen aan een gezonde groei met weinig overlast. Hierover voorzien wij u graag van advies. Door onze goede contacten met andere kwekers kunnen we een totaalpakket van (meerstammige) bomen, bosplantsoen, heesters, vaste planten etc. leveren voor zowel de institutionele markt als de markt van hoveniers en tuin- en landschapsarchitecten.
Toekomstbestendige bomen
Gelukkig erkent iedereen nu de waarde van bomen en groen voor een gezonde leefomgeving. Ze verfraaien steden en dorpen, zorgen voor waardeontwikkeling van onroerend goed en een beter klimaat, verbeteren de luchtkwaliteit, filteren fijnstof, dragen bij aan de biodiversiteit en aan een betere beheersing van de waterhuishouding in steden. Ook de relatie tussen bomen en de gezondheid en het welbevinden van mensen wordt steeds meer erkend. Wij hebben ons erop toegelegd om onze totale productie op een duurzame wijze in te richten en dragen daarom ook het milieukeurcertificaat PlanetProof.
Een gestroomlijnd logistiek traject
Juist bij levende producten zoals bomen speelt het logistieke traject een belangrijke rol. Het is van essentieel belang dat onze klanten de juiste producten op het overeengekomen tijdstip en op de juiste locatie geleverd krijgen. Onze kracht is kwaliteit, één aanspreekpunt en levering op één gewenst tijdstip, zowel nationaal als internationaal.

Gemarkeerd product

Products

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top