CEBEKO

Over ons

CEBEKO is uw ideale partner in verkoop, verhuur, service verlenen en het leveren van wisselstukken voor compacte bouw- en grondverzetmachines.

Wij zijn erkend en officieel dealer-invoerder van Yanmar graafmachines, Cormidi compacte rupsdumpers en Thwaites bandendumpers. Sinds 1983 staan wij voor u klaar met deskundig advies waarbij u als klant steeds centraal staat. Wij beschikken overigens over een uitgebreide verhuurvloot met hoogwerkers, schaarliften, verreikers, dumpers, minigravers en diverse andere grondverzetmachines. Van kleine projecten binnenshuis tot grote projecten op uitgestrekte werven, wij bieden u steeds de beste oplossing.

Gemarkeerd product

Yanmar graafmachines

Yanmar verdeelt en produceert bouwmachines die speciaal ontworpen zijn voor de bouw, civiele techniek en landschapsarchitectuur. Zo is Yanmar dé perfecte partner voor al uw graafwerken, klein en groot. CEBEKO biedt hun uitgebreid assortiment aan van diverse graafmachines in allerlei tonnages. De rupskranen zijn al beschikbaar vanaf 0,8 ton, ideaal voor graafwerken binnenshuis. Ook voor grote projecten hebben wij midigravers beschikbaar tot 11 ton. Dient u werken uit te voeren in stedelijke gebieden? Dan zijn er natuurlijk ook de mobiele graafmachines op banden.

Lees verder »

Nieuws

Neem contact met ons op

Scroll naar top