EasyLawn

EasyLawn

Over ons

Easylawn Grass B.V. fabriceert en distribueert sinds 2010 kunstgras voor hoveniers en tuincentra in de BeNeLux en Duitsland. Easylawn onderscheidt zich door kwaliteitsproducten, een hoog service niveau, ruime handelsmarges en marketing ondersteuning.

Circulair werken…
In 2022 introduceert Easylawn meerdere type’s kunstgras welke allemaal 100% recyclebaar zijn. Ook de recycling van het kunstgras zelf wordt per 2022 als service aangeboden en producten gemaakt van gerecycled kunstgras komen nieuw in het assortiment.

Unieke ontwikkelingen…
Op de Groene Sector Vakbeurs editie 2022 introduceert Easylawn voor het eerst een nieuwe type kunstgras wat is gemaakt van oa gerecycled kunstgras.

Gemarkeerd product

Finesse PU

Finesse PU

Finesse PU is een milieuvriendelijk soort kunstgras dat al jaren een topper is binnen ons assortiment. PU backing is de nieuwste ontwikkeling in kunstgrasland. Bij kunstgras met een PU backing verloopt het productieproces milieuvriendelijker. De fabricage vergt 90% minder energieverbruik en 30% minder grondstoffen verbruik. Er is geen water nodig bij de productie waardoor er geen vervuild restmateriaal is. Het eindproduct verbetert zelf ook. De rollen worden lichter in gewicht en de hechting van de vezels verbetert met ca. 50%. Het loskomen van de vezels wordt tot een minimum beperkt. Het absorberende karakter van een latexbacking vervalt waardoor de waterdoorlatendheid wordt geoptimaliseerd. Geurtjes veroorzaakt door huisdieren horen tot het verleden. PU is lichter en zorgt voor een blijvende flexibiliteit ongeacht de weersomstandigheden. Hierdoor is kunstgras gedurende alle seizoenen makkelijk te installeren. Productspecificaties: Hoogte: 26 mm Gewicht per m2: 2364 kg Kleuren: 4 Vezel: Straight Backing: PolyUrethaan

Lees verder »

Products

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top