GreenMax

Over ons

GreenMax levert een totaalpakket aan producten specifiek voor de inrichting van het plantvak en de bescherming van de infrastructuur in onze stedelijke omgeving. Daarbij leveren we aanverwante artikelen voor de inrichting van het stedelijk interieur.

Innovatie en besparingen
Er is steeds meer behoefte aan een totale inrichting van de groeiplaats met innovatieve producten, waarbij kennis, tijd- en geldbesparingen en het gemak bij het realiseren van projecten een grote rol spelen. Door onze jarenlange ervaring en uitgebreide kennis op dit vakgebied kunnen wij u bovendien van een deskundig advies voorzien.

Infrastructuur i.c.m. groen
Onze producten helpen bomen te overleven in onze toenemend verstedelijkte wereld van beton, bestrating en gebouwen. Maar ook helpen onze producten de infrastructuur en bomen tegen elkaar te beschermen. Zij zijn ontworpen met de doelstelling om de levensvatbaarheid van stedelijke landschapsgebieden te verhogen. We verliezen hierbij de vraag naar een goede infrastructuur in combinatie met meer groen in onze stedelijke omgeving nooit uit het oog.

Er zijn veel economische voordelen verbonden aan een langere levensduur van bomen en de aanleg van een groter, gezonder stedelijk bosgebied. Naast de economische voordelen, is ook de betere levenskwaliteit door bomen en landschapsgebieden in onze steden van groot belang.

Gemarkeerd product

Gietrand

Gietrand

Droge grond zorgt voor groeiproblemen bij jonge aanplant. Om deze afname van vitaliteit tegen te gaan worden gietranden ingezet. De gietrand wordt voor een deel in de grond ingegraven. Hierdoor blijft de gietrand stabiel en blijft het water in het gebied rondom de stamvoet. Plaatsing van de gietranden Een gietrand is 30 cm hoog. De wand wordt voor een deel in de grond ingegraven (tot 10 cm). Hierdoor blijft de gietrand stabiel en blijft het water in het gebied rondom de stamvoet. De gietranden kunnen op de volgende manieren worden bevestigd – Afsluiten met dubbelzijdige tape of koppeling – Vastspijkeren/vastschroeven aan boompalen

Lees verder »

Products

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top