Meclean

Over ons

Meclean is producent van professionele reinigingsmachines. Bij het ontwikkelen, testen èn bij de productie van meclean machines is de focus gericht op de gebruiker(s). Of het nu gaat om een stofzuiger, veegmachine, schrobmachine of hogedruktrailer, de nuchtere, doelgerichte benadering van meclean resulteert altijd in uiterst functionele, mechanische reinigingsmachines zonder overbodige elektronica of overbodige functies.

Gemarkeerd product

Stadsreiniging

Stadsreiniging

Multifunctionele machines voor totaalonderhoud in de openbare ruimte De machines in de Urban Cleaning Line bieden dé oplossing voor het schoonhouden van de openbare ruimte. Ontwikkeld en gebouwd volgens de visie dat techniek functioneel moet zijn en volledig in dienst moet staan van de gebruiker. Zonder onnodige “toeters-en-bellen” of elektronica waar dit niet noodzakelijk is. De gemeenten zorgen voor het beheer en onderhoud van de openbare ruimte. Het is dan uiteraard van belang dat dit met machines kan worden gedaan die veelzijdig inzetbaar zijn in zowel de groene als grijze ruimte, en dat met zo weinig mogelijk mankracht. Onder beheer en onderhoud van de publieke ruimte valt ondermeer groenbeheer, onkruidbestrijding, reiniging van de openbare ruimte, rioolwerkzaamheden, wegdekreiniging etc. Voor buitenreiniging en stadsreiniging heeft meclean® een volledige range reinigingsmachines ontwikkeld, allemaal met de focus op multifunctionele inzetbaarheid.

Lees verder »

Products

Stoomreinigers

Stoomreinigers

Meclean® stoomreinigers worden gebruikt voor desinfectie, geurbestrijding en diepreiniging van vloeren, bekleding, auto interieurs etc. Waar traditioneel reinigen onvoldoende resultaat oplevert zijn de meclean® stoomreiniging machines de oplossing. Stoommachines worden gebruikt in voedselverwerkende bedrijven voor ontsmetten, ontvetten, reinigen van aangekoekte vervuiling in o.a. bakovens, grill ovens, etc. Stoom-zuigmachines worden vooral ingezet bij reinigen van tapijt,

Lees verder »

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top