Norcar Benelux – VHT Machines

Over ons

NORCAR, de machine met de eigenschappen van de semi-professionele knikladers in combinatie met de echte stoere kniklader!
Deze Finse knikladers staan bekend om hun stabiliteit, multifunctionaliteit en professionaliteit. Door zijn laag eigen gewicht kan hij op een gemakkelijke manier getransporteerd worden zonder C of CE rijbewijs.
Dankzij NORCAR kan u met één machine verschillende werken uitvoeren door het groot aanbod aan toebehoren. Door de unieke bouw behoort NORCAR tot de veiligste kniklader op de markt met ook een pendelbeweging wat er voor zorgt dat de bestuurder een ongeëvenaard rijcomfort ervaart.
Met een hefhoogte tot 3,60 meter gaat de NORCAR kniklader hoog, hoger dan eender welke concurrent op de markt. Dankzij het traditionele kniksysteem (bestuurder op het achterste chassis- en de zeer korte draaicirkel kan een (paarden)stal snel, efficiënt en veilig worden leeggehaald.
Onderhoud is eenvoudig en handig bij alle NORCAR knikladers. Door simpelweg de motorkap naar achteren te klappen, is het mogelijk om alle onderhoudspunten te bereiken voor dagelijkse inspectie en reiniging.
De hoogwaardige NORCAR knikladers zijn geschikt voor allerlei sectoren (landbouw, industrie, paardensector, tuinbouw, openbare instellingen enz.)

Gemarkeerd product

Products

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top