PCK Belgium

PCK Belgium

Over ons

PCK Belgium BV een in België gevestigd bedrijf. Het bedrijf werd opgericht in Juni 2012 maar bezit een expertise van 40 jaar op het vlak van Afwateringstechniek.Ons product, de stijlvolle Star Drain en Aqua Drain serie wordt momenteel geproduceerd in drie afmetingen voor al uw afwateringsbehoeften, hoge kwaliteit en gemakkelijk in gebruik. Alle producten die we hebben ontwikkeld zijn van hoogstaande kwaliteit en worden verwerkt met de meest moderne toepassingen.

Door de keuze van de ruwe grondstoffen zowel voor de PVC als aluminium gerelateerde producten weet PCK Belgium dat we kwaliteitsproducten leveren die de tand des tijds zullen doorstaan.

PCK Belgium heeft de faciliteiten die ons in staat stellen om leveringen te consolideren met verschillende producten, waardoor onze klanten een grotere mate van flexibiliteit hebben wat betreft de voorraad.

Afwatering, Lijnafwatering

Gemarkeerd product

Star Drain rigole en plastique avec grille grise en aluminium

Star Drain pvc lijngoot met aluminium rooster (lijnafwatering)

De PCK Star Drain is een lijngoot die bestaat uit een kunststof (PVC) gootelement met een grijs of zwart aluminium designrooster. Deze goot wordt toegepast rondom de woning waar geen zwaar verkeersbelasting voorkomt ( geen vrachtauto’s, wel personen auto’s ) Het water afkomstig van de Stardrain lijngoot kun je eenvoudig afvoeren naar de riolering of infiltratiesysteem. Dit kan d.m.v. een zij- of onder uitloop. Door het afvoeren van het water naar een infiltratiesysteem bent u niet alleen duurzaam bezig maar verbetert men ook de waterbalans van de bodem

Lees verder »

Products

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top