Polet Quality Products

Over ons

In 1865 smeedde Polet zijn eerste spade – vandaag is die Poletspade nog altijd hun grootste uithangbord. Ondertussen zijn ze uitgegroeid tot een internationale fabrikant met een zeer gevarieerd assortiment gereedschap voor tuin, bouw en industrie. Elke dag maken zij het werk van duizenden gebruikers lichter, van de veeleisende vakman tot de prijsbewuste hobbyist.

Kwaliteitsgereedschap maakt het werk aangenamer en het resultaat beter – met deze 2 hoofddoelen voor ogen ontwerpt en produceert Polet hun gereedschap nog steeds in België! Dat is meteen de reden waarom de Poletkwaliteit zo hoog aangeschreven staat.

Hun producten vind je in de meeste tuincentra en doe-het-zelfzaken.
Kom langs op hun stand om hun producten te ontdekken.

Gemarkeerd product

FORESTRY HACHETTE 25 CM – 635 GR ART. 650104

FORESTRY HAKBIJLTJE 25 CM – 635 GR ART. 650104

Handige kleine hakbijl. Heel geschikt voor klein hakwerk tijdens het tuinieren, outdoor werkzaam-heden, bushcraft activiteiten enz. 1) STEEL: SUPER STERK: 3X STERKER DAN HOUT: de bijl heeft een bijzonder stevige en ergonomische steel van glasvezelversterkte nylon (3X sterker dan hout!). 2) BIJLKOP: de bijlkop is gemaakt van hoogwaardig staal (A-kwaliteit) en voorzien van een sterke coating. Verder is de bijlkop ook geïntegreerd in de steel, dus uit 1 stuk, dat maakt deze bijl veiliger. Bovendien is die ook zeer weerbestendig en dus geschikt voor gebruik in alle weersomstandigheden. 3) TIP: de bijl kan gedragen of opgehangen worden d.m.v. de meegeleverde kunststof beschermhouder of aan de handige opening in de steel.

Lees verder »

Products

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top