Profuels

Over ons

ProFuels van Gulf en Warter
Profuels is een milieuvriendelijke alkylaatbenzine voor 2- en 4-taktmotoren, die 99% schoner verbrandt dan gewone benzine. De belangrijkste waarden van het ProFuels zijn efficiëntie, gezondheid en ecologie. Profuels is bijna volledig vrij van gevaarlijke stoffen, zoals benzeen en andere aromatische koolwaterstoffen. Het gebruik van ProFuels garandeert optimale motorprestaties, terwijl het ook aanzienlijk minder schadelijk is voor het milieu en de gezondheid van de gebruiker. Profuels is ook stabieler dan gewone benzine, waardoor hij veel langer kan worden opgeslagen zonder de motor te beschadigen.

Gewone benzine bevat ethanol, dat niet vochtbestendig is. Daarom is ProFuels T4 zonder toevoeging van ethanol de perfecte keuze voor het voeden van kleine motoren die zijn blootgesteld aan corrosie.
Profuels T4 is vrij van ethanol, benzeen en aromatische koolwaterstoffen. Deze stoffen komen voor in gewone brandstof en zijn zeer gevaarlijk voor de gezondheid. Ze kunnen ernstige gezondheidsproblemen veroorzaken, zoals kanker. ProFuels neemt geen water op, in tegenstelling tot gewone brandstof van een tankstation. Water in benzine veroorzaakt corrosie van motoronderdelen.

Het belangrijkste kenmerk dat onze ProFuels T4 onderscheidt, is echter GEEN UITLAATGAS.

Een gemeenschappelijk kenmerk van ProFuels is de mogelijkheid om benzine voor een lange tijd op te slaan. Ook bij langere uitvaltijden werken de apparaten nog naar behoren. Brandstof behoudt zijn eigenschappen tot 5 jaar. Het kan de winter veilig worden opgeslagen in benzinetanks.

Het gebruik van WARTER PRO FUEL 4 zorgt voor minder frequente filterwisselingen en beschadigt de rubberen pakkingen van de motor niet.

Het gebruik van gealkyleerde brandstof PRO FUEL 4 heeft een zeer gunstig effect op het milieu . De vorming van ozon op leefniveau (smog) wordt met 40% verminderd.

PROFUEL T4 kan overal worden gebruikt waar het gebruik van schadelijke benzine is verboden.

ProFuels T2
Is een kant-en-klare brandstof voor een tweetaktmotor. 50: 1 benzine gemengd met hoogwaardige, biologisch afbreekbare synthetische olie voor tweetaktmotoren. Door de hoogste kwaliteit zorgt de gebruikte olie voor een perfecte motorsmering, zelfs bij de hoogste belasting. Het brandt schoon en laat geen residu achter in de motor, bougies en uitlaatsysteem. Het heeft optimale smeereigenschappen bij alle motortemperaturen. Het werkt voornamelijk met kettingzagen, heggenscharen, doorslijpmachines, bosmaaiers en andere tweetaktmotoren.
Een belangrijk kenmerk van ProFuels 2 is het ontbreken van schadelijke stoffen voor de gezondheid van u en uw dierbaren. Het product bevat geen ethanol, benzeen en aromatische koolwaterstoffen. Deze stoffen zitten in gewone benzine. Ze zijn uiterst schadelijk en kunnen ernstige gezondheidsproblemen veroorzaken, zoals kanker.

ProFuels 2-benzine kan veel langer worden bewaard dan gewone benzine. Benzine behoudt zijn eigenschappen tot 5 jaar. Dit verslechtert op geen enkele manier de kwaliteit van de werking van de motor. Het is gemakkelijk om het apparaat op te starten, zelfs na lange perioden van inactiviteit.

Het gebruik van de voorgemengde ProFuels T2 elimineert de noodzaak om brandstof te mengen met 2-takt motorolie. Er wordt tijd bespaard en het risico van verkeerd mengen wordt vermeden. Dit is een groot gemak voor machinegebruikers. Deze benzine hoeft na het werk niet uit de tank van het apparaat te worden afgetapt.

ProFuels T2 is veel gunstiger voor de bescherming van het milieu. Het vermindert de smogvorming met 40%. Het is 99% schoner dan gewone benzine.

Je kunt meer over het product te weten komen op de website www.profuels.be

Gemarkeerd product

Gulf Profuels T4

Gulf Profuels T4

GOLF PRO FUEL 4 Gulf Pro 4T is een ecologisch verantwoorde, ultrazuivere alkylaatbenzine voor alle niet-snelweg viertaktmotoren. Het is geurloos tijdens verbranding en biedt uitzonderlijk schone verbrandingseigenschappen en een lange houdbaarheid, waardoor het ideaal is voor gebruik in maaiers, karting, motorcross, boten, sneeuwscooters, generatoren enz. Beschikbaarheid: 5L, 20L Gewone benzine bevat ethanol, dat niet bestand is tegen vocht. Daarom is Gulf Pro Fuel 4 de perfecte keuze voor het milieu. Gulf Pro Fuel 4 is vrij van ethanol, benzeen en aromaten. Deze stoffen zitten in gewone benzine en zijn zeer schadelijk voor je gezondheid. Ze kunnen ernstige gezondheidsproblemen veroorzaken. Het gemeenschappelijke kenmerk van beide producten is de mogelijkheid om benzine voor een lange tijd op te slaan. Ook bij langere uitvaltijd blijven de apparaten feilloos functioneren. Zelfs na een paar maanden zal het starten van de motor eenvoudig zijn! Benzine behoudt zijn eigenschappen tot 5 jaar. Het is niet nodig om de brandstoftank te legen zoals bij gewone benzine. Het gebruik van Gulf Pro Fuel 4 zorgt voor minder frequente filterwisselingen en beschadigt de rubberen afdichtingen in de motor niet. Het gebruik van Gulf Pro Fuel 4 gealkyleerde benzine heeft een zeer gunstig effect op het milieu . Gulf Pro Fuel 4 wordt overal gebruikt waar het gebruik van giftige benzine verboden is , bijvoorbeeld op gesloten kartbanen Pro is een ecologische brandstof die tot 99% schoner is dan standaard brandstof. Daarom is het beter voor verschillende soorten motoren en milieuvriendelijker. Het is bijna volledig vrij van gevaarlijke stoffen zoals benzeen en aromatische koolwaterstoffen. Het gebruik van alkylaatbenzine garandeert een betere hygiëne op het werk en aanzienlijk minder schadelijke impact op het milieu. Het product is ook duurzamer dan gewone brandstof – het kan langer worden opgeslagen zonder het risico van beschadiging van de motor.

Lees verder »

Products

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top