Sanac

Sanac

Over ons

Welkom bij Sanac Retail, dé partner voor elk tuincentrum en het groene retail kanaal
Sanac Retail is dé referentie partner voor elk tuincentrum en elke doe-het-zelf zaak die zijn rendement per m² willen maximaliseren. Vanuit een jarenlange ervaring als distributeur van tuinartikelen spelen beide divisies van Sanac Retail een leidinggevende rol in hun markt:
• Home & Garden is de grootste toeleverancier van huis- en tuin artikelen met onze “house of brands” en concepten zoals onder andere ons eigen merk “Osmo”, voor meststoffen en potgrond, en de “TuinapotheekTM”.
• Seeds & Bulbs is de tuinzaden specialist voor de hobbytuinder in België. Met het merk “VT” worden tuincentra, supermarkten en doe-het-zelf zaken uitgerust met een aangepast en compleet assortiment.

Gemarkeerd product

House of Brands

House of Brands

Sanac Retail is dé toeleverancier van een ruim en breed assortiment van dé grote A-merken uit de tuinsector. Sanac bundelt alle sterke merken onder 1 dak. Zo kunnen onze klanten genieten van een unieke one-way shopping ervaring. We helpen ze zo het aantal leveranciers te laten dalen alsook de daarmee gepaard gaande kosten.

Lees verder »

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top