TreeBuilders B.V.

TreeBuilders B.V.

Over ons

Duurzame landschappen zijn onmisbaar om onze steden leefbaar te houden en stedelijke uitdagingen aan te gaan. Volwassen en functionele bomen zijn de meest natuurlijke oplossing om de gevolgen van klimaatverandering in de openbare ruimte te beperken.

Helaas is de levensverwachting van de gemiddelde stedelijke boom slechts tien jaar…

TreeBuilders helpt de levensverwachting van deze bomen te verhogen. Alleen dan hebben we de milieuvoordelen die gezonde bomen ons te bieden hebben. Onze ondergrondse groeiplaatsconstructie laat bomen in de openbare ruimte groeien en biedt tegelijkertijd de beste methode voor duurzaam stedelijk waterbeheer. Door het verbinden van blauwe, groene en grijze stedelijke infrastructuren creëren we duurzame stedelijke landschappen en toekomstbestendige steden.

Gemarkeerd product

TreeParker-systeem

TreeParker-systeem

Ons TreeParker-systeem is de nieuwste generatie ondergrondse bodemsystemen voor bomen in ‘hard landscaping’. Het TreeParker-systeem biedt grote hoeveelheden niet-gecomprimeerde hoogwaardige grond en maximaliseert de bruikbare ruimte onder de grond. Er is ruimte voor ongehinderde wortelgroei en tegelijkertijd ondersteuning van verkeersbelastingen. Het is ideaal voor nieuwe bomen in gebieden zoals trottoirs, parkeergarages, pleinen, groene daken en zelfs groene muren. TreeParker is ontwikkeld op basis van de ervaring die is opgedaan door uitgebreide proeven, projecten en discussies met landschapsarchitecten, klanten, aannemers en kwekerijen. Het doel is om de meest kosteneffectieve, doelgerichte oplossing te bieden voor de problemen die gepaard gaanmetboomgroei in stedelijke omgevingen. De belangrijkste functies zijn onder meer het weerstaan ​​van zware verkeersbelastingen, terwijl bestrating intact blijft en een ongehinderde wortelgroei wordt geboden. Daarnaast bevordert ons TreeParker-systeem het beheer van het hemelwater binnen het systeem. Daarbij wordt regenwater naar de bron afgevoerd, de ideale SuDS-oplossing. Belangrijke elementen in de ontwikkeling zijn de behoefte aan een eenvoudig ontwerp, eenvoudige installatie, duurzaamheid, integratie van bestaande en nieuwe voorzieningen, variabele eenheidsdiepte en vrije lege ruimte die beschikbaar is voor grondinvulling. TECHNISCHE ONDERSTEUNING Onze engineeringafdeling helpt u graag bij het maken van bouwberekeningen en professioneel uitgetekende boomkuillay-outs. Wij bieden volledige ontwerp- en installatieondersteuning via alle stadia van het traject, tot aan de oplevering. VOORDELEN – Variabele systeemhoogte. – Ondersteunt zware verkeersbelastingen met behoud van bestrating. – Zorgt voor ongehinderde wortelgroei voor grote soorten bomen. – Snelle en kosteneffectieve installatie en gemakkelijk te vullen met elke grond. Daarnaast zijn er nog veel meer voordelen aan het Treeparker Systeem.

Lees verder »

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top