TwinTrailer

Over ons

De TwinTrailer kent buiten zijn dubbele functie als TRANSPORTER en KIPPER ook verschillende andere voordelen! Deze multifunctionele aanhangwagen staat in voor het veilig dagelijks transport van verschillende ladingen. Ideaal voor de groene sector.
Deze aanhanger is snel en comfortabel in gebruik, maakt het werken veiliger en is een rendabele en duurzame investering!

De efficiëntie en brede mogelijkheden van deze aanhangwagen maken het gebruik ervan uitermate geschikt voor multifunctioneel gebruik. Dankzij de modulaire voor- en zijkanten kunt u uw TwinTrailer opbouwen naar gelang uw noden en lading.

De dubbel scharnierende deuren op de achterzijde van de aanhanger bieden niet alleen de mogelijkheid om te openen naar de zijkanten, waar ze fixeerbaar zijn, maar dienen tevens als oprijplaten voor het laden van machines, materiaal, afval,… De aluminium opzetborden zijn makkelijk en snel verwijderbaar. De onderborden beschikken over scharnieren waardoor zij volledig kunnen open worden geklapt en de laadbak ook vlak toegankelijk is vanaf voor- en zijkanten. Hierdoor is ook laden via de zijkanten makkelijk en tijdsefficiënt.

De lading kunt u vastzetten aan de hand van bindhaken binnen en buiten de laadbak, waardoor stabiliteit wordt verzekerd. Kortom zo beschikt u steeds over een aanhanger die voldoet aan al uw wensen en noden.

De TwinTrailer wordt in België geproduceerd door TwinTech BV en via een dealernetwerk verdeeld. Voor meer informatie gaat u naar www.twintrailer.be .

Gemarkeerd product

TT27-30 2700kg 309x183cm

TT27-30 2700kg 309x183cm

Deze TwinTrailer is in vergelijking met onze andere modellen een verkleinde versie met een MTM van 2.7 ton en laadcapaciteit van 1840kg. Met zijn 3,09 meter lengte is hij ook nog eens de kortste aanhangwagen binnen ons aanbod. Het chassis van deze aanhanger bestaat volledig uit gelast kwalitatief staal dat werd warmbad verzinkt en volbad gepassiveerd. Deze behandeling beschermt het chassis tegen omgevingsfactoren zoals regen. De TwinTrailer beschikt over 2 geremde en rubbergeveerde assen met elk 1350kg draagvermogen, deze AL-KO assen zijn gekend als de sterkste in hun categorie. De radiaal banden van het type 195/60 R12 werden specifiek uitgekozen voor de TwinTrailer, met als voordeel dat schokken goed kunnen worden opgevangen en in bochten de band wendbaarder is waardoor de levensduur van de banden verlengd wordt. Om uw veiligheid te garanderen werd de TwinTrailer voorzien van een volautomatische oplooprem van 3000kg met bolkoppeling en een parkeerrem, tevens van de beste kwaliteit. Ieder onderdeel van de TwinTrailer werd nauwkeurig ontwikkeld, bestudeerd en uitvoerig uitgetest om de degelijkheid van deze aanhanger te kunnen garanderen. MTM: 2700 Kg Laadvermogen: 1840 Kg Lengte : 3090 mm Breedte: 1830 mm Chassis: Volledig gelast, warmbad verzinkt en volbad gepassiveerd chassis uit kwalitatief hoogwaardig staal Assen: Twee geremde en rubbergeveerde assen met 1350 Kg draagvermogen per stuk Wielen: Type 195/60 R12 radiaal banden Remmen: Volautomatische oplooprem van 3000 Kg met ogelkoppeling en parkeerrem Typekeuring: Europese COC: e4*2007/46*0553

Lees verder »

Products

Vacatures

Monteur - Mécanicien

Monteur – Mécanicien

TwinTech bv is een jong en groeiend bedrijf in Deinze. Wij produceren ons eigen type, gepatenteerde aanhangwagens die we verdelen over heel Europa.
Voor de productie van onze aanhangwagens zijn wij op zoek naar gemotiveerde monteurs met ervaring in montage, specifiek voertuigen. Als monteur sta je in voor de eind assemblage van een volledige TwinTrailer, hierbij hoort het aansluiten van de hydraulica, verlichting, opbouwen van opties,… Je bouwt de aanhangwagen tot op het punt van volledige afwerking, klaar voor aflevering.
Stiptheid, nauwkeurigheid en enthousiasme dragen wij hoog in het vaandel.
Ben jij de handige Harry waarnaar wij op zoek zijn?

Lees verder »
Technical sales & support coordinator

Technical sales & support coordinator

TwinTech BV is een groeiend bedrijf die zich specialiseert in de productie van de in house ontwikkelde en gepatenteerde TwinTrailer. Een aanhangwagen met dubbele functie, kipper en transporter in 1. Om ons binnen een grote markt te onderscheiden proberen wij steeds verder te ontwikkelen/innoveren.
Uw takenpakket na opleiding:
• Je hebt veelvuldig contacten met klanten en dealers in binnen- en buitenland en eerstelijns technische ondersteuning
• Mede beheren van mailbox en het oplossen van klantenvragen
• Je coördineert de service na verkoop en beheert de planning van servicetechnieker
• Je organiseert demo momenten
• Je neemt deel aan (inter)nationale beurzen
• Je legt contacten met bestaande klanten en dealers en peilt naar tevredenheid
• Opvolging aftersales
• Opvolgen marktpositie
• Je maakt ondersteunende documenten ivm onze producten voor eindklanten en dealers
• Je werkt mee aan marketing- en sales acties en de uitwerking van communicatie naar (potentiële) klanten

Lees verder »
Office assistant

Office assistant

TwinTech BV is een klein maar sterk groeiend bedrijf dat zich specialiseert in de productie van de in
house ontwikkelde en gepatenteerde TwinTrailer. Een aanhangwagen met dubbele functie, kipper en
transporter in 1. Om ons binnen een grote markt te onderscheiden proberen wij steeds verder te
ontwikkelen/innoveren. Door de groei van het bedrijf is er nood aan een bijkomende
administratieve duizendpoot.
Uw taken:
• Telefonische permanentie en het doorverbinden van inkomende oproepen naar juiste collega
• Opmaak van nodige documenten voor productie, levering,…
• Opmaak van officiële documenten per TwinTrailer (conformiteitsverklaring,
(pré)registraties,…)
• Administratieve ondersteuning van verschillende collega’s
• De eerste filtering van e-mails van algemeen e-mailadres
• Scannen en opslaan van de papieren facturen of verwerken van digitale inkomende facturen
• Volgt de periodieke administratieve aangiftes (recytyre, intrastat, COP,…) op
We bieden een intensieve opleiding!

Lees verder »

Neem contact met ons op

Scroll naar top