VDAB

VDAB CLA

Over ons

Vdab.be is de grootste jobsite van Vlaanderen. Maar we zijn veel meer dan dat.
We zetten ons dagelijks in voor de loopbaan van 4.000.000 Vlamingen.
We stemmen vraag en aanbod op de arbeidsmarkt zo efficiënt mogelijk op elkaar af zodat werkzoekenden en werkgevers elkaar vinden.
We focussen op bemiddeling, opleiding en loopbaandienstverlening.
We kunnen daarvoor rekenen op de inzet van 5.000 collega’s, verspreid over meer dan 100 vestigingen in heel Vlaanderen en Brussel.
Daarnaast doen we ook beroep op 700 partners in binnen- en buitenland.

Hoveniersopleiding
Heb je groene vingers en werk je graag buiten, hou je van alle seizoenen en werk je graag met je handen, dan is hovenier zeker een vak voor jou! Als hovenier sta je zowel in voor het onderhoud als voor de aanleg van tuinen, plantsoenen, parken, sportvelden, etc. Volgens het seizoen en met de nodige perfectie verzorg je beplanting en snoeiwerk, scheer je hagen, maai je gazon, kuis je afval op, plaats je afsluitingen, leg je terrassen aan. Je werkt met klinkers, boordstenen, hout en natuursteen om het ontworpen plan zo nauwkeurig mogelijk uit te voeren. Tijdens de opleiding leren we je werken met handgereedschap, met machines en ook met moderne apparaten zoals lasers voor niveau- en hoogtebepaling. Seizoensgebonden werkuren zijn geen uitzondering in deze sector.

Gemarkeerd product

Products

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top