Wienerberger

Over ons

Wienerberger biedt een uitgebreid gamma kleiklinkers aan, geschikt als hoogwaardig verhardingsmateriaal voor wegen, pleinen, opritten en tuinen. Wienerberger kleiklinkers zijn kleurvast, onderhoudsvriendelijk en volledig natuurlijk.
Het Wienerberger gamma is ongezien en bestaat uit verschillende reeksen.

Passaqua kleiklinker: de waterpasserende kleiklinker
Passaqua is een frontrunner in het aanbod aan waterdoorlatend hoogwaardig bestratingsmateriaal. De strengpers kleiklinker heeft afstandhouders voor voegen van 6 mm breed, waarlangs het hemelwater kan passeren en in de bodem infiltreren. Circa 10% van de verharde oppervlakte bestaat uit voegen, voldoende voor een efficiënte waterdoorlaatbaarheid. De Passaqua kleiklinkers zijn verkrijgbaar in vier kleuren en worden mooier met de jaren, vermits mossen, algen en onkruid weinig kans tot ontwikkeling krijgen omwille van de waterdoorlatende voegen. De ideale bondgenoot dus voor particuliere terrassen en opritten, evacuatiewegen voor de brandweer, en parkings, pleinen, voet- en fietspaden en andere verharde openbare ruimtes.

Gemarkeerd product

Passaqua Doris

Passaqua Doris

Passaqua Kleiklinkers zijn uitgerust met afstandshouders, zo kunnen ze geplaats worden met 6 mm brede voegen. Zo kan het hemelwater ongehinderd lokaal wegsijpelen en in de bodem infiltreren. In combinatie met waterdoorlatend voegmateriaal en een goede opbouw onder de kleiklinkers zijn verdere maatregelen zoals de plaatsing van infiltratiekratten of de aanleg van wadi’s normaal dan ook niet noodzakelijk. Ze zijn bij uitstek geschikt voor de aanleg van terrassen en opritten, maar ook op openbare ruimtes zoals parkings, pleinen, fietspaden, of op evacuatiewegen voor de brandweer.

Lees verder »

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top