1.2.Tree Award

Van 2 tot 4 september 2018 kleurt Flanders Expo opnieuw, letterlijk, groen. Green verwelkomt er dan opnieuw meer dan 10.500 groenprofessionals uit de tuin-, park- en retailsector. Specifiek voor de tuinaanlegsector, -architect en boomkwekerij wordt er opnieuw een wedstrijd over bomen georganiseerd: de 1.2.Tree Award 2018. Net zoals in 2016 hopen wij opnieuw op een groot succes.

Wedstrijdconcept

Met deze wedstrijd wil Green het vakmanschap tussen tuinaannemer, -architect en boomkwekerij in de kijker zetten. Elke tuinaannemer, -architect of boomkwekerij kan zich met een bestaand én gerealiseerd project waarbij het gebruik van bomen beeldbepalend is, inschrijven voor de 1.2. Tree Award. Bomen vormen hierbij dus de basis van het ontwerp of project. Succesvolle en duurzaam ontwikkelde tuin- en parkprojecten zijn steeds gebaseerd op vakmanschap: zowel bij de conceptfase door de tuinarchitect, als bij de realisatie en uitvoering door de tuinaannemer, maar ook de vakkennis van de boomkwekerij die de leverancier is van grote, unieke bomen.

Voor de editie van 2018 gebeuren de inschrijvingen in 3 categorieën:

  1. Privaat project
  2. Publiek project (steden, gemeenten, …)
  3. Semi-privaat project (ziekenhuizen, woonzorgcentra, rusthuizen, scholen, parkings,…)

Een vakjury zal de projecten beoordelen en quoteren volgens een aantal vast bepaalde criteria. Drie laureaten, 1 per categorie, worden verkozen. Ook het publiek krijgt inspraak, zij kunnen op de Facebookpoll van Green Expo een stem uitbrengen op hun favoriete project. Het winnende project krijgt tijdens de vakbeurs de 1.2. Tree Award 2018 uitgereikt. Dit omvat persaandacht in de vakmagazines Groen Groeien & CG Concept en in het consumentenmagazine Chic Gardens.

U als tuinaannemer kan zich gratis inschrijven met uw opvallend project of realisatie. De inschrijving kan uitsluitend via dit formulier en dient ingediend te worden vóór 12/08/2018.

Green - het event voor de groenprofessional

2-3-4 september 2018
Flanders Expo Gent

+32 (0) 9 241 92 11
info@green-expo.be

Met het voortzetten van uw bezoek aan de website, accepteert u het gebruik van cookies om op maat gemaakte aanbiedingen en diensten aan te bieden. Lees meer