Onze privacy policy en legal notice lees je hier.

The Green Idea together with Recupel

Wat is The Green Idea? 

  • The Green Idea van Green geeft u de mogelijkheid om uw product(en) op een unieke manier te presenteren aan professionals.
  • In The Green Idea worden dit jaar enkel duurzame product(en) gepresenteerd.
  • De professional maakt tijdens zijn ontdekkingswandeling door een weelderig labyrinth kennis met uw product(en). De wandeling brengt de bezoeker voorbij √©lk gepresenteerd product.
  • De product(en) worden in de kijker geplaatst worden door een gepersonaliseerde ruimtelijke installatie die dient als informatiedrager.
  • Elk product wordt vergezeld door 10 kernwoorden of eigenschappen die een groen idee toelichten.
  • Aangepaste verlichting zal het product extra in de kijker zetten.

Together with... Recupel

De vzw Recupel zorgt ervoor dat afgedankte elektr(on)ische toestellen op een duurzame en kosten-efficiënte wijze ingezameld en verwerkt worden. In 2017 verzamelde en verwerkte België bijna 10kg afgedankt elektr(on)isch materiaal per inwoner, wat het één van de meest vooruitstrevende landen maakt op vlak van elektro-recyclage. Het is de ambitie van Recupel om dankzij hergebruik en recyclage van elektro-afval bij te dragen tot de ontwikkeling van een circulaire maatschappij en een circulaire economie. Deze activiteiten maken het mogelijk om primaire grondstoffen terug te winnen om tot in het oneindige opnieuw gebruikt te worden. Bij Recupel verdient elk materiaal van elektrotoestellen een tweede leven. Hun baseline is dan ook « Recycleer mee voor een mooiere wereld ». Op deze manier draagt Recupel zijn steentje bij tot een duurzamere wereld.

In de Green Idea vind je nog andere exposanten terug die op hun manier zorgen voor duurzaamheid. Samen maken we die wereld mooier!

Green - het event voor de groenprofessional

27-28-29 sept 2020
Flanders Expo Gent

+32 (0) 9 241 92 11
info@green-expo.be

Met het voortzetten van uw bezoek aan de website, accepteert u het gebruik van cookies om op maat gemaakte aanbiedingen en diensten aan te bieden. Lees meer