22 + 23 + 24 sept 2024 – Flanders Expo Gent

CBS BETON

CBS BETON

Over ons

CBS BETON: DE REFERENTIE VOOR BETONSYSTEMEN

KEERWANDEN SPOTTEN
Als u goed rondkijkt, zal u versteld staan in hoeveel toepassingen onze betonelementen gebruikt worden. Samen met onze klanten realiseren we prachtige projecten in België, Frankrijk, Nederland, Luxemburg en Duitsland, variërend van overheidsopdrachten tot installaties voor de industrie, landbouw, tuinaanleg, biogas, enz., die moeten voldoen aan de juiste kwaliteitseisen. Meer en meer blijkt hoe snel en eenvoudig het gebruik van prefabbeton is: plaatsing gaat vlot, met een vrij beperkte voorbereidingstijd. En eens de elementen er staan, vergen ze geen verder onderhoud. Een correcte prijskwaliteitsverhouding voor een product dat functioneel is en er esthetisch best mag wezen, dat is onze doelstelling.

INGENIEURS EN CONSTRUCTEURS
Voor wie een minder alledaagse toepassing heeft of een extraatje wil, denkt CBS beton mee: schanskorven, tribunes, een amfitheater, wanden met print (bv. hout en steen), … Vertel ons wat u zoekt: onze ingenieurs, tekenaars en productiechefs denken met u mee. Samen met het enthousiaste verkoopteam zorgen zij voor een optimale dienstverlening met net dat tikkeltje meer: klantgericht denken met aandacht voor uw budget en planning.

KWALITEIT – CERTIFICATEN – SERVICE
Sinds de opstart eind jaren negentig is de productie in Wielsbeke enorm geëvolueerd, zowel op het gebied van kwaliteit als op vlak van organisatie. Constant wordt gewerkt aan de eisen die de markt ons stelt wat betreft kwaliteit; we hebben dan ook een eigen labo waar dagelijks stalen genomen worden van onze productie. Ook beschikken we over de nodige certificaten; met de nodige enthousiaste inzet wordt gestreefd om die te blijven verdienen. Service. Een groot woord, waaraan we bij CBS beton veel belang hechten. Ook als het even anders loopt dan verwacht, zetten we alles in het werk om uw project tot een goed einde te brengen. We hopen verder te kunnen blijven groeien en evolueren, maar dat kan alleen samen met u. Geef ons aan wat u wilt realiseren; wij proberen uw ideeën in een betonvorm te gieten.

EN LAST BUT NOT LEAST:
CBS beton biedt ook een uitgebreide logistieke service, van het laden van uw vrachtwagen tot het organiseren van leveringen op de werf met al dan niet plaatsing vanaf de vrachtwagen. U vraagt, wij produceren en leveren.

Producten

Nieuws

Vacatures

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top