IK BEN EXPOSANT

My Easyfairs

Nieuw deze editie: My Easyfairs

My Easyfairs is uw persoonlijke bedrijfsprofiel op deze beurswebsite waarop u voorafgaand aan de beurs al zichtbaar bent. Ook kunt u via My Easyfairs gemakkelijk technische bestellingen plaatsen zoals ophangpunten, electriciteit, wateraansluiting, etc.

Hoe werkt het?

Als deelnemer ontvangt u van ons een e-mailbevestiging van uw inschrijving voor de beurs, met hierin alle informatie om optimaal gebruik te kunnen maken van My Easyfairs.

Bezoekers van de website kunnen via de deelnemerslijst in één oogopslag kennis maken met uw bedrijf. Zij klikken op uw bedrijfsnaam en vinden zo uw bedrijfsgegevens, producten en nieuws. Deze informatie en gegevens beheert u zelf via My Easyfairs. Informatie die u plaatst over uw laatste innovaties en producten, kunnen bezoekers lezen op de beurswebsite. Het is dan ook aan u hoeveel informatie u deelt met bezoekers van de website.

Tip!

Hoe uitgebreider u uw online profiel in My Easyfairs vult, hoe meer interessante informatie u over uw eigen organisatie deelt voorafgaand aan het event. Zo bereikt u al voor uw daadwerkelijke deelname een interessante doelgroep.

Scroll to Top