IK BEN EXPOSANT

U neemt als exposant deel aan Green 2020, super!

Hoog tijd om uw weg te vinden, uw beursdeelname te promoten en veel meer. Samen schrijven aan uw succesverhaal, samen zoveel mogelijk bezoekers tot bij uw stand krijgen… daaraan dragen wij als organisatie graag een steentje bij. En dat begint met duidelijke informatie over de mogelijkheden.

Ontdek het hier.

Corona maatregelen

Vanaf 1 september mogen vakbeurzen weer plaatsvinden, mits het strikt naleven van het beursprotocol en het verplicht dragen van een mondmasker en voor zover de epidemiologische omstandigheden het toelaten. De belangrijkste nuance hierbij is dat vakbeurzen niet langer worden gezien als massa-evenementen, zoals bijvoorbeeld festivals, en daardoor niet onder de gisteren aangekondigde nieuwe maatregelen van 200 mensen outdoor, 100 mensen indoor vallen. 

Waar de evenementen werken volgens het CERM (Covid Event Risk Model) geldt voor onze vakbeurzen het beursprotocol dat werd opgesteld door vakorganisatie Febelux. Het protocol houdt in dat wij onszelf als sector heel strikte veiligheidsvoorwaarden opleggen zodat onze beurzen een veilige ontmoetingsplaats zijn voor onze exposanten, bezoekers, medewerkers en alle betrokken partijen. Alle info i.v.m. uw beursdeelname en de corona-maatregelen vindt u op uw My Easyfairs profiel, bij “Algemene info”

OPGELET voor e-mailcommunicatie van een onbekende firma’s die onze exposanten contacteren met gegevens over bezoekers van onze evenementen en soortgelijke diensten. Dit betreft een frauduleuze boodschap. Easyfairs respecteert de privacy van bezoekers en verkoopt nooit bezoekerslijsten of gegevens aan derden. Bij twijfel, neem zeker contact op via info@green-expo.be.

Scroll naar top