22 + 23 + 24 sept 2024 – Flanders Expo Gent

Smart Badge Technology

Maak waardevolle leads van uw bezoekers

Wat doet uw badge reader?

Om de bezoekerservaring tijdens de beurs te verhogen, ontvangen alle exposanten één badgelezer. Dit maakt deel uit van het EasyGo aanbod. De draadloze sensor verzendt de product- en bedrijfsinformatie die u heeft opgeladen in My Easyfairs.

Hoe werkt het?

Door hun badge eenvoudig te scannen met uw badgelezer ontvangen bezoekers uw product- en bedrijfsinformatie (die u heeft opgeladen via My Easyfairs) aan het einde van de dag via e-mail.

Uw voordelen als exposant

  • Verspreid eenvoudig uw bedrijfsinformatie

Door simpelweg hun badge te scannen ontvangen ook bezoekers die u niet hebt gesproken uw product- en bedrijfsinformatie via e-mail.

  • Reduceer kosten en verspilling

Dankzij digitale bedrijfsinformatie bespaart u op brochures, catalogi en printmateriaal. Dus minder (transport)kosten en minder kans dat uw bezoekers uw materiaal onderweg ‘verliezen’.

  • Stimuleer de bezoekerservaring

Bezoekers die hun badge scannen, ontvangen uw informatie digitaal. Superhandig om die gegevens meteen te delen met hun collega’s en kennissen via e-mail of sociale media.

  • Meer contacten en mogelijkheden

Combineer het gebruik van uw badgelezer met de Visit Connect App en scan ook de badges van uw bezoekers. Vraag hen om uw informatie te verzamelen door met hun badge uw badgelezer te scannen. Als u GoLeads, GoPlus of GoPremium hebt, ontvangt u de lijst van de bezoekers die de badgelezer(s) op uw stand hebben gescand.

  • Vereenvoudig uw opvolging na de beurs

Inbegrepen bij GoLeads, GoPlus of GoPremium, ontvangt u een lijst van de bezoekers die uw bedrijfsinformatie digitaal verzamelden. Klaar met het tijdrovende ingeven van visitekaartjes of contactformulieren.

Technische bestellingen

>

Technische bestellingen

>

Praktische info voor exposanten

>

Praktische info voor exposanten

>

Meer info over
My Easyfairs

>

Meer info over
My Easyfairs

>
Scroll naar top