Daedalos Concepts

Daedalos Concepts

Over ons

Jivana tovert elke kale muur of wand om in een groene oase dankzij een collectie aan verbluffende en weelderige imitaties van natuurlijk groen. Omarm de natuurlijke look en voeg in een handomdraai meer groen toe aan je leven.

Het gamma omvat drie unieke collecties: Foly, Moss en Lush.

Foly brengt elk (dak)terras of binnentuin tot leven met een exclusief en kunstig gamma aan imitatie haag- en struikplanten.

Moss zorgt voor het blote oog voor rust en harmonie door middel van een trendy gamma van panelen en kaders bekleed met – hoe kan het ook anders – levensechte mos.

Lush onderscheidt zich dan weer in een uitbundige weelde van groen en planten die een garantie bieden op een stijlvolle omgeving, of het nu voor binnen of buiten is.

Gemarkeerd product

MOSS Emerald Green

MOSS Emerald Green

Kies voor rust en harmonie met de verfijnde groene tinten van Moss. Ga voor de realistische uitstraling van mos, zonder de onaangename geur of het onderhoud. Een aanrader voor kantoor- en winkelinrichtingen, maar ook perfect toepasbaar buiten. ✔️ vergt géén onderhoud ✔️ een oase van groen voor binnen en buiten ✔️ draagt bij tot een betere akoestiek ✔️ 5 jaar UV-garantie

Lees verder »

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top