22 + 23 + 24 sept 2024 – Flanders Expo Gent

Blue Drops – Zwembad, poolhouse en outdoor furniture onder één dak

Zwembad, poolhouse en outdoor furniture onder één dak

Blue Drops is een innovatief bedrijf dat zich onderscheidt door het bieden van duurzame oplossingen in de tuin- en zwembadsector. Blue Drops biedt toonaangevende producten voor de professional in de Benelux en Noord-Frankrijk. 

Toekomstgericht, gebruiksvriendelijk, ecologisch en energiezuinig zijn steeds de kernwoorden. Met sterke merken zoals Blueplus, Cubetto en STAY is Blue Drops de perfecte one-stop-shop voor elk bedrijf dat wil groeien. Door hun jarenlange ervaring denken zij proactief met de klant mee voor elke werf en bieden ze ondersteuning via hun serviceteam en opleidingen.

Blueplus - Makkelijk zwembad bouwen

Blueplus maakt een zwembad bouwen makkelijker voor jou als installateurs en voor je klanten. Met één overzichtelijke productlijn houden ze de dingen zo eenvoudig mogelijk. Blueplus adviseert elke partner over zowel technische oplossingen, verlichting,  zwembadafdekkingen, als over de juiste chemicaliën. 

En ze werken snel en efficiënt, zodat jij dat op jouw beurt ook kan doen. Met Blueplus worden platgetreden paden verlaten. Nieuwe ideeën resulteren in toekomstgerichte producten, waardoor jouw bedrijf steeds mee is met de nieuwste trends. 

Cubetto - Stijlvolle poolhouses

Bij Cubetto werken ze in hun eigen atelier om zo de tuin- en zwembad professional zo efficiënt mogelijk te helpen met een praktisch aanbod. Ze kiezen steevast voor duurzame materialen en een duurzaam productieproces. Zo gaat er tijdens het productieproces niks verloren. Zelfs het houtafval gebruiken ze als energiebron door het om te zetten naar groene elektriciteit en warmte. In hun atelier maken ze elk poolhouse met de grootste zorg klaar. Hun bouwsysteem is bedacht om efficiënt te zijn. Daarom is het ook makkelijk te plaatsen, met weinig mankracht en zonder veel ingewikkelde voorbereidingen.

Share This Post

Schrijf je in op de nieuwsbrief

Scroll naar top