22 + 23 + 24 sept 2024 – Flanders Expo Gent

De Japanse pick-up van Isuzu

D-MAX

Isuzu komt opnieuw naar Green met de nieuwste D-MAX. Deze Japanse pick-up heeft het allemaal. Zo kan u genieten van comfort, ruimte en uitrusting maar is het ook een echt werktuig. Aangezien het voertuig is voorzien op hard werk en zwaar gebruik, is hij het buitenbeentje in het assortiment maar ideaal voor u als vakpersoon in de groensector! 

Het uiterlijk van de D-MAX is aanzienlijk veranderd, stijlvoller maar nog steeds met focus op zijn krachtig karakter. Het voertuig heeft een laadvermogen van 1 ton en sleepvermogen van 3,5 ton. Het is daarenboven ook nog eens een milieuvriendelijke pick-up. Dé ideale keuze van voertuig voor hard werk.

Isuzu

Oneindig Veelzijdig

De pick-up D-MAX bestaat in elke versie die u zich maar kan bedenken. U krijgt steeds dezelfde auto met zelfde motor en onderstel, maar de mogelijkheden voor specifiek gebruik zijn oneindig. Zo kan u de wagen volledig op maat van uw werk ontwerpen. Wilt u de laadruimte afdekken of toch liever een open laadruimte? Wilt u meer comfort? Het is allemaal mogelijk! Bespreek uw wensen met één van de specialisten op Green.

Isuzu interieur

Bezoek Isuzu op Green

Isuzu behoort tot de Astara group. Ze staan al jaren met dezelfde boodschap op Green en dat is dit jaar niet anders. Het team van Isuzu zal u te woord staan voor al uw vragen omtrent het gamma van de D-MAX. Samen kijken ze met u naar de opties om van de D-MAX uw ideaal werkvoertuig te maken. Het voertuig zal zelf ook ter plaatse zijn. Ontdek er dus meteen de D-MAX van uw dromen.

Waarom Isuzu bezoeken op Green?

Share This Post

Schrijf je in op de nieuwsbrief

Scroll naar top