22 + 23 + 24 sept 2024 – Flanders Expo Gent

Duurzaam tuinieren dankzij Ecoo

Duurzaam tuinieren

Er komen steeds meer mogelijkheden om onze tuin duurzamer te maken. Hier kan Ecoo u perfect bij helpen. Ecoo maakt van afval terug oplossingen. Ze recyclen plastic naar nieuwe mogelijkheden, meer specifiek restplastics uit de nieuwe blauwe zak naar tuinproducten.

Het meest populaire gerecycleerde product is de ecolat. Met dit product kan u uw tuin of vijver afboorden. Dit zorgt voor een mooie en duurzame afwerking. Verder maken ze ook tuinproducten, plantenbakken, moestuinbakken en tuinmeubilair. Maar daar stopt het niet. Er zijn steeds nieuwe mogelijkheden.

Co-creatie

Ecoo focust zich op een gezamenlijke ontwikkeling. Heeft u nood aan een specifiek duurzaam item? Zij bespreken op Green graag met u de mogelijkheden. De bewustwording van de circulaire economie en de mogelijkheden met plastics staan centraal. Ontdek hun huidige producten en bekijk hoe u hiermee duurzamer te werk kan gaan.

Bezoek Ecoo op Green

Alles wordt lokaal geproduceerd in Houthalen. U kan dus rekenen op een 100% Belgische productie. Daarnaast is alles wat Ecoo doet 100% gerecycleerd en 100% recycleerbaar. Ideaal voor een duurzame toekomst. Op Green gaat Ecoo graag met u in gesprek over de duurzame toekomst die u gezamenlijk met Ecoo kan opbouwen.

Share This Post

Schrijf je in op de nieuwsbrief

Scroll naar top