22 + 23 + 24 sept 2024 – Flanders Expo Gent

Een aangename samenwerking met Pool & Fun

Jong en dynamisch bedrijf

Pool & Fun is een jong bedrijf dat zich specialiseert in liners, zwembadrolluiken en pomptechnieken. Ze onderscheiden zich op de markt door het zelf assembleren van de zwembadrolluiken. Hierdoor is er slechts een levertermijn van 10 dagen in plaats van 6 weken. Van zodra er water is in uw zwembad, kunnen ze de zwembadrolluiken maken. Wanneer alles aan uw zwembad is afgewerkt, liggen de zwembadrolluiken erop. Dit maatwerk bieden ze u met plezier aan zodat uw zwembad meteen volledig is afgewerkt. 

Samenwerking met Pool & Fun

Pool & Fun is uw ideale partner. Zij helpen u als tuinaannemer schakelen bij klanten die graag een zwembad wensen. Ze vullen u precies aan waar nodig aangezien zij over de nodige kennis beschikken. Hierdoor kan u zonder zorgen zwembaden verkopen aan uw klanten en zeker zijn dat ze de juiste informatie krijgen. Pool & Fun heeft de nodige ervaring en zorgt voor de perfecte afwerking. U kan op hen rekenen.

Bezoek Pool & Fun op Green

Op Green zoekt Pool & Fun u als tuinaannemer of tuinarchitect om face to face een samenwerking te bespreken. Op de stand zal u om het half uur een live demo kunnen volgen van het liner lassen. Zo kan u zien hoe ze te werk gaan. De nieuwste vorm van poolcover die ze vanaf dit jaar ook zelf assembleren zijn de solar lamellen. Op de stand zie je de twee meest gekozen: polycarbonaat silver solar en polycarbonaat blue solar. Pool & Fun kijkt ernaar uit om u snel te ontmoeten op Green.

Share This Post

Schrijf je in op de nieuwsbrief

Scroll naar top