22 + 23 + 24 sept 2024 – Flanders Expo Gent

Een groener België dankzij Sedumplaza

Een groener België

Groene daken winnen steeds meer aan populariteit. Dat merken ze bij Sedumplaza ook. Zij bieden via een webshop toegankelijke pakketten aan om zelf een groen dak aan te leggen, maar ook grotere projecten zijn mogelijk. Ze willen de Belg aan het vergroenen krijgen. Weg met de doorsnee zwarte daken, groene daken zijn de toekomst.

Pakketten

Sedumplaza legt de nadruk op laagdrempelig. Zo is hun webshop compact, heel gebruiksvriendelijk en werken ze met pakketten. Deze pakketten vormen de basis van een groen dak. Ze zijn heel makkelijk zelf aan te leggen en geven snel resultaat. Ze omvatten het volledige systeem voor de opbouw van een groen dak. Bijkomend kan u de andere benodigdheden zoals grind, dakrand, bladvanger, … ook aankopen via hun webshop. Geen pakket gevonden dat aan uw noden voldoet? Geen zorgen! Sedumplaza werkt ook aan grotere projecten en bekijkt samen met u de mogelijkheden. Ze specialiseren zich in platte en licht hellende daken tot 25 graden.

Bezoek Sedumplaza op Green

Sedumplaza zal dit jaar aanwezig zijn op Green met al hun pakketten. Graag geven ze u meer informatie en bekijken ze welk pakket het beste bij u past. Een populair pakket is het lichtgewicht pakket. Dit is geschikt voor daken met weinig draagkracht. Het pakket is zelf makkelijk aan te leggen, biedt meteen resultaat en is prijs-technisch een ideale keuze. Kom zeker eens langs voor meer informatie en ontdek alle mogelijkheden voor uw ideale groene dak. 

PS: Ze komen naar Green met een interessante promo!

Share This Post

Schrijf je in op de nieuwsbrief

Scroll naar top