22 + 23 + 24 sept 2024 – Flanders Expo Gent

Armosa

Armosa

Over ons

ARMOSA ontwerpt, vervaardigt en verkoopt ongediertebestrijdingsproducten, gewasbeschermingsoplossingen, afweermiddelen, lokstoffen, vangoplossingen en zaden.
Aanvankelijk was Armosa actief in de fabricage van professionele producten in de sectoren Agro Distributie, Veeteelt en Ongediertebestrijding, maar nu heeft het zijn professionele oplossingen kunnen uitbreiden tot het grote publiek via 3 grote merken:

Protecta®
Een compleet assortiment alternatieve en natuurlijke oplossingen voor de hobbytuinier. Een breed assortiment biologische producten met feromoonvallen, tuinhulpmiddelen, pyrethrum en oplossingen op basis van diatomeeënaarde. Ons merk biedt ook een compleet assortiment groente- en gazonzaden.

Clac®
Een compleet gamma van radicale oplossingen tegen ongedierte. Dankzij ons R&D-centrum en onze goedkeuringsafdeling kan ons merk CLAC® het grote publiek doeltreffende producten aanbieden die geïnspireerd zijn door de professionele wereld.

Mecanix®
Een innoverend en kwalitatief gamma van mechanische vallen en nesten, elektrische verdelgers en ultrasone afweermiddelen die een alternatieve bestrijding van ongedierte in en rond het huis mogelijk maken.

Producten

Nieuws

Vacatures

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top