22 + 23 + 24 sept 2024 – Flanders Expo Gent

Boom & Bonheur

Boom & Bonheur

Over ons

Welkom bij Boom & Bonheur!

Boom & Bonheur, of beter gezegd zijn Duitse voorganger Lappen, werd in 1894 opgericht aan de Nederrijn en behoort inmiddels tot de top 5 bedrijven van Europa. Of het nu gaat om groene open ruimtes, stedelijke gevelvergroening, botanische parken, privétuinen of prachtige lanen in Duitsland, Frankrijk, Engeland, Zweden, Zwitserland, Oekraïne, Rusland of de Benelux – het zijn vaak onze bomen die mensen lucht, schaduw en rust bieden .

In 2021 werd Lappen gekocht door de familie Overlack en voortgezet onder een nieuwe naam “Baum & Bonheur”. Met deze overname is het Nederlandse bedrijf “Lappen Boomkwekerij B.V.” werd verworven. In 2022 is dit Nederlandse zusterbedrijf omgedoopt tot “Boom & Bonheur” en zal de toekomst zelfstandig vorm worden gegeven in de Nederlands- en moedertaal-Engelstalige markten. Binnen de groep cultiveren ongeveer 140 medewerkers ruim 300.000 bomen en solitairbomen op 650 hectare open terrein.

Dit betekent dat klanten kunnen kiezen uit een breed assortiment hoogwaardige planten: van laanbomen tot solitairbomen of handvormplanten, van heesters tot imposante grote bomen. Door regelmatige selectie, herbeplanting en snoei worden de bomen en struiken voorbereid om snel en duurzaam te groeien zodra ze op de plaats van bestemming zijn geplant.

De kwekerij biedt publieke opdrachtgevers, landschapsarchitecten en tuin- en hoveniersbedrijven een breed assortiment hoogwaardige planten in traditionele of moderne vormen – in geometrische, strikte groei of individueel gekweekt met een expressieve groeiwijze.

Wij bieden onze klanten een compleet assortiment planten uit één hand. Door nieuwe trends en variëteiten op te pikken, houden we de vinger aan de pols. Ons uitgekiende logistieke concept biedt voor iedere wens de optimale oplossing.

Boom & Bonheur, want bomen geven leven en brengen geluk!

Nieuws

Vacatures

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top