22 + 23 + 24 sept 2024 – Flanders Expo Gent

Boomkwekerij Peers

Boomkwekerij Peers

Over ons

Boomkwekerij Peers werd opgericht in 1980 door Sonja Peers en haar echtgenoot Louis de Swert. Samen begonnen ze op 2 ha een vollegrondskwekerij(tje). Al van het begin waren orde en netheid de regel.

Door planten van een prima kwaliteit te leveren, vrij van onkruid, tegen zeer concurrentiële prijzen, konden ze de zaak verder uitbreiden en de nodige investeringen doen.

In juli 2013 werd hun oudste zoon, Dimitri De Swert, zaakvoerder. Sonja en Louis blijven echter dagelijks op de kwekerij werken om hun opgebouwde kennis te delen met Dimitri en zijn team.

Er werden 2 nieuwe serres gebouwd wat de totale oppervlakte in serres 1.5 hectare maakt. In 2021 kwam er een nieuw magazijn bij, ter grootte van 1000m2, waar ingepot wordt.

Intussen bedraagt de totale oppervlakte van de kwekerij ongeveer 20 hectare, waarvan 10 hectare containervelden en 10 hectare volle grond.

80 % van het assortiment wordt ter plaatse gestekt, verder opgekweekt en verkocht. Dit vraagt kennis en passie. Een gemotiveerd team van 16 vaste medewerkers zorgt voor het stekken, planten, opbinden, snoeien, rooien en verkopen van plantmateriaal van de beste kwaliteit, gekweekt en behandeld met respect voor het plantgoed en zijn omgeving

Producten

Nieuws

Vacatures

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top