Koers

Over ons

Koersmix
Koers produceert duurzame, milieuvriendelijke halfverhardingen uit onder andere hergebruikt steenmateriaal. Hiermee worden onverharde wandel- en fietspaden van een nieuwe milieuvriendelijke toplaag voorzien. Deze producten verstoren de ondergrond en het milieu niet. De Koersmixen zijn water- en luchtdoorlatend en volledig recyclebaar.

Koersmix wordt ook veel toegepast in openbare parken en op begraafplaatsen. De wandel- en fietspaden van Koersmix hebben een fraaie, natuurlijke uitstraling en zijn zeer goed begaanbaar, ook met slecht weer.

Voordelen:
• speciaal voor trage wegen, paden in parken, bossen en op begraafplaatsen
• duurzaam en milieuvriendelijk
• goedkope infrastructuur
• comfortabel voor fietsers, wandelaars en mindervaliden
• fraai natuurlijk uiterlijk
• zeer stabiel, ook bij langdurige regen

Gemarkeerd product

KoTRec BIO

KoTRec BIO

KoTRec BIO is een halfverharding met een druksterkte van ca. 10 N/mm2 en bestaat voor circa 60% uit hergebruikte schone materialen. De binding is op basis van natuurlijke organische verbindingen en een cementloos bindmiddel. Bij de productie ervan komt nauwelijks CO2 vrij. Heeft een beige kleur en een natuurlijke uitstraling met een los korreltje aan de toplaag. Het is vooral geschikt in situaties waar asfalt en beton niet is gewenst, maar waar wel hoge eisen gesteld worden aan de sterkte en de draagkracht en waarbij een natuurlijke uitstraling zoals die van een halfverharding is gewenst, maar is vrijwel niet meer waterdoorlatend. KoTRec BIO moet binnen 24 uur na productie machinaal verwerkt worden.

Lees verder »

Products

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top