22 + 23 + 24 sept 2024 – Flanders Expo Gent

EasyGo voor exposanten

Nieuw deze editie: EasyGo

EasyGo is vanaf 2019 onderdeel van het standaardaanbod van Easyfairs. Een servicepakket met een breed aanbod aan marketingtools gebaseerd op de meest recente ontwikkelingen binnen de digitale marketingtechnologie. Als exposant haalt u met EasyGo nog meer uit uw beursdeelname en voor bezoekers wordt het nog makkelijker om relevante informatie te verzamelen tijdens het beursbezoek.

Als exposant...

wordt uw online zichtbaarheid voorafgaand aan de beursdeelname verhoogd en het opvolgen van leads na afloop van de beurs was nog nooit zo eenvoudig. U maakt een keuze uit de verschillende EasyGo pakketten. Voor iedereen is er een passend pakket dat aansluit bij de vooraf gemaakte beursdoelstellingen.

U vult voorafgaand aan de beurs een online profiel met bedrijfsinformatie en productinformatie in op My Easyfairs. De informatie uit dit profiel wordt na afloop van de beurs gedeeld met bezoekers die interesse getoond hebben tijdens het event. U heeft zelf de regie over de informatie die gedeeld wordt. Hoe uitgebreider het profiel gevuld wordt in aanloop naar de beurs, hoe meer interessante informatie er gedeeld wordt met potentiële nieuwe relaties.

Als bezoeker...

kan men door de komst van EasyGo op eenvoudige wijze de interessante stands scannen met de bezoekersbadge die zij bij het betreden van het event ontvangen (Smartbadge technologie) en na afloop van het bezoek ontvangt de bezoeker alle informatie van de gescande stands direct in de mailbox. Voor u als exposant is het daarom van belang om uw online profiel in My Easyfairs zo gedetailleerd mogelijk in te vullen. 

Zelfs wanneer er geen face to face gesprek gevoerd is op de beursvloer kan door de komst van EasyGo relevante informatie uitgewisseld worden, waardoor het genereren van leads nog nooit zo eenvoudig was.

Welk pakket kiest u?

Scroll naar top