Medigran

Over ons

MediGran is al ruim 35 jaar gespecialiseerd in het verzamelen, telen en verwerken van zaden van inheemse planten. Door haar expertise is MediGran toonaangevend in de toepassing van inheemse kruidenmengsels, wilde bloemenmengsels, bermmengsels en weidemengsels voor een natuurvriendelijke leefomgeving en ecologische groenbeheer.

De soorten toegepast in de kruidenmengsels zijn gekozen op basis van ecologische en sociologische principes, terwijl de onderlinge verhoudingen zorgen voor een evenwichtig zaadmengsel. Wij geven u graag advies bij uw streven naar een natuurvriendelijke leefomgeving en ecologisch verantwoord groenbeheer.

Met een 40-tal kruidenmengsels en ongeveer 700 soorten zaden van inheemse planten helpt MediGran bij natuurontwikkeling en de ontwikkeling van een grotere biodiversiteit van de inheemse flora.

Gemarkeerd product

Akkerflora

Akkerflora

De akkerflora mengsel zijn echte eye-catchers! De hele zomer zorgen zij voor een uitbundige bloei, waarbij steeds een andere kleur de boventoon voert. Ze zijn uitstekend geschikt voor (tijdelijke) braakliggende grond. Het is ook mogelijk om ze samen met een overblijvend mengsel in te zaaien.

Lees verder »

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top