22 + 23 + 24 sept 2024 – Flanders Expo Gent

Saris Aanhangers BV

Saris Aanhangers BV

Over ons

Bij SARIS Aanhangers streven we sinds 1959 continu naar nóg betere producten. Professionele aanhangwagens die voor jou het werk doen en aan de basis staan van jouw succes. Samengesteld uit hoogwaardige materialen, voor en door vakmensen met een passie. Bij SARIS zijn we pas tevreden als jij tevreden bent!

Ontdek alle nieuwe ontwikkelingen en mogelijkheden van onze aanhangwagens met de vele opties en accessoires bij onze stand 485.

Vacatures

Mechanical Engineer

Als Mechanical Engineer ben jij verantwoordelijk voor het verder verbeteren van onze aanhangers. Je hebt regelmatig overleg met sales, inkoop en productie over wat de markt wil, hoe we dat kunnen uitvoeren waarbij we altijd oog houden voor de maakbaarheid. En ook met klanten en leveranciers ga je in gesprek over wat er beter kan. Want deze informatie is essentieel voor jou om je werk goed te kunnen doen.

Het is jouw taak om deze ideeën te vertalen naar 3D ontwerpen en vervolgens verder uit te werken tot detailtekeningen en 2D productietekeningen. Dit is inclusief het maken van lay-outs, het maken van samensteltekeningen en het maken van stuklijsten. Ook zorg je voor duidelijke omschrijvingen zodat hierover op een later moment geen onduidelijkheid over kan ontstaan.

Vacatureadvertenties bekijken »

Werkvoorbereider | Tekenaar

De werkvoorbereider/tekenaar is de schakel tussen het vrijgeven van de tekeningen en het op juiste locatie verwerken van de producten om te komen tot complete eindproducten.

Dit betekent dat je doelgericht en professioneel kunt samenwerken met verschillende disciplines in het proces, zoals
engineering, planning, inkoop, logistiek en de productieafdelingen. Jij bent ervoor verantwoordelijk
dat functie gerelateerde informatie van producten en onderdelen, juist in het systeem terecht komen zodat het maakproces feilloos verloopt.

Kennis van processen, zowel het planningsysteem alsmede productieprocessen, zijn belangrijke randvoorwaarden voor het succesvol uitvoeren van de werkzaamheden.

In deze functie zal het voorkomen dat er tekeningen gemaakt moeten worden, als ondersteuning van engineering, maar in deze functie het gaat niet zover dat er hele constructies verwacht worden.

Vacatureadvertenties bekijken »

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top