IK WIL EXPOSANT WORDEN

Drie manieren om deel te nemen

Neem deel zoals u wil

Green 2022 wil exposanten en bezoekers de kans geven om doelgericht deel te nemen en te bezoeken. In lijn met het programma zijn er drie mogelijkheden om deel te nemen. U kiest voor een klassieke stand, deelname aan het Green Demo Park of Green City (overheid). Liever flexibel deelnemen? Dat kan, bijvoorbeeld door te combineren en een extra stand in het demopark voor nog meer visibiliteit.

Ontdek hieronder de formules.

Klassieke stand

Hal 1, 2 en 4 vormen dé ontmoetingsplek voor tuinaannemers, tuin- en landschapsarchitecten, retailers en andere groenprofessionals. Kwestie van zien en gezien worden, doe mee!

Demo Park

Grijp uw unieke kans om machines, tools en producten te demonstreren door een plaatsje te reserveren in de demozone van Green! Als extensie op een klassieke stand of als stand op zich. Het wordt een heuse belevenis, want wat u live showt, blijft dubbel en dik hangen.

Bereik de overheid

Is de overheid uw doelpubliek? Dan moet u een stand in Green City boeken, de zone op Green waar de vraag en het aanbod volledig zijn afgestemd op de groennoden van de publieke sector, van ontwerp en aanleg tot onderhoud. Hier hoort ook u thuis!

Waarom deelnemen aan Green?

>

Waarom deelnemen aan Green?

>

Wie is de bezoeker op Green?

>

Wie is de bezoeker op Green?

>

Meer info over de EasyGo technologie

>

Meer info over de EasyGo technologie

>
Scroll naar top