22 + 23 + 24 sept 2024 – Flanders Expo Gent

Simpel vijveronderhoud met Navicula

Veelzijdig vijveronderhoud

Bij Navicula kan je terecht voor allerlei projecten omtrent water in de tuin. Als gespecialiseerd bedrijf bieden zij ecologisch verantwoord ontwerp EN onderhoud van waterpartijen aan; zoals natuurlijke zwembaden en zwemvijvers. Ook beekloop & landschap renovaties, aanleg van tuin- of parkvijvers en waterzuivering via drijvende eilanden behoren tot hun expertise. 

Navicula behandelt zowel grote publieke als kleinere particuliere projecten. Elk project vertrekt vanuit een zoektocht naar duurzame oplossingen met een focus op ecologie en makkelijk onderhoud voor de klant. Hun methodes en technieken werden door de jaren heen ontwikkeld, met meer dan 25 jaar expertise in het vak, onderbouwd met wetenschappelijke kennis.

Expertise website en erkenning

Op zoek naar professioneel advies? Dan zijn jullie bij Navicula aan het juiste adres! Hun website is opgebouwd als kennisplatform om expertise over het vak te delen. Zo vindt u vlot een antwoord op uw meest prangende vragen. Vind je geen antwoord, dan kan je bij hen ook voor persoonlijk advies terecht na afspraak. Hierdoor garanderen zij service en kwaliteit, ook na afwerking van uw project!

Meer buitenleven betekent meer aangepast onderhoud! Aangezien duurzaamheid aan de kern ligt van hun bedrijf, zetten ze recentelijk ook in op meer innovatieve oplossingen voor professioneel schoonmaken rondom allerlei waterpartijen. Dit natuurlijk naast hun bestaande producten zoals professionele vijverstofzuigers, gemotoriseerde bodem- en wandschrobbers voor de vijver, zwembadrobots en gerelateerd toebehoren.

Groene aanslag en schimmels zorgeloos aanpakken

Terras en oprit onderhoud hoeft niet langer een zware taak te zijn met de Jet 3-1.0 automatische terrasreiniger! Ook schrobben rondom het zwembad – in kleine hoekjes en kantjes die anders moeilijk bereikbaar zijn – is niet langer een probleem met de kleinere Handy borstelmachine. Tuinmeubilair onderhouden, korstmossen verwijderen op gevels of roest verwijderen van een machinepark of professioneel werkgerief? Alles kan, zowel binnen- als buitenshuis, en zelfs tot 1 m onder water.

Bezoek Navicula op Green

Geïnteresseerd in professioneel tuin- en vijveronderhoud zonder hard labeur voor terrassen, horeca, openbare ruimtes en waterpartijen? Kom dan zeker langs bij Navicula op Green. 

Ze tonen u ondersteunende onderhoudstechnieken en -methodes waarmee jullie als professionals efficiënter EN goedkoper kunnen gaan werken. Met hun gemotoriseerde machines maakt u alle natuursteen en houten oppervlakken niet alleen schoon, u blaast ze nieuw leven in!

Share This Post

Schrijf je in op de nieuwsbrief

Scroll naar top