22 + 23 + 24 sept 2024 – Flanders Expo Gent

Van Hulle B&C – Oudste boomkwekerij in België

Oudste boomkwekerij van België

Van Hulle B&C bestaan sinds 1792 en zijn één van de oudste en grootste boomkwekerijen van België. Maar liefst 230 jaar kweken ze jonge planten in volle grond . Deze planten verkopen ze met blote wortel voor aanplantingen, hagen en bebossingen. Ze zijn zowel nationaal als Europees actief.

Bij Van Hulle B&C komt u niets tekort

Van Hulle B&C denkt constant na over nieuwe methodes. Door de schaarste van het basismateriaal (zaden) hebben ze geanticipeerd en geïnvesteerd in grote installaties, zoals grotere opslagruimtes. Ook de klimaatverandering eist aanpassingen binnen het bedrijf. Zo hebben ze nu grotere koelopslagruimtes om de planten (indien nodig) in betere condities te bewaren. Zonnepanelen gebruiken ze al sinds jaren.

Bezoek Van Hulle B&C op Green

Heeft u planten nodig? Dit kan bij Van Hulle B&C! Green is voor hun de referentiebeurs. Op de stand zal u bosplantsoen, haagplanten en plantgoed kunnen bewonderen met de focus op autochtone soorten. U komt juist op het ideale moment naar de beurs. U kunt er namelijk meteen polshoogte nemen van de beschikbaarheid voor het nieuwe seizoen (Oktober-april). Twijfel niet hen te bezoeken!

Waarom moet u Van Hulle B&C zeker op Green bezoeken?

Share This Post

Schrijf je in op de nieuwsbrief

Scroll naar top