22 + 23 + 24 sept 2024 – Flanders Expo Gent

Vlaamse Tuinaannemer Award

groendaken & -gevels & daktuinen

Zondag 22 september 2024

Inspireer duizenden mensen in Vlaanderen met je beste tuinrealisatie en schrijf je gratis in voor de 28e editie van de wedstrijd “De Vlaamse Tuinaannemer” 🌱

 De “Vlaamse Tuinaannemer”-wedstrijd bekroont elk jaar de mooiste tuinprojecten in Vlaanderen. Dit event is een hoogdag voor de sector waarin het vakmanschap van de Vlaamse tuinaannemer centraal staat en gevierd wordt.
De laureatenhuldiging vindt plaats op zondag 22 september, op de avond van de eerste beursdag van Green in Flanders Expo. Het belooft een onvergetelijke avond te worden met niet alleen de prijsuitreiking maar ook een niet te missen netwerkevenement.

Deelnemen

Van uitgestrekte tuinen met een weelderige begroeiing tot afgelijnde buitenkamers: alle soorten tuinen zijn welkom in onze wedstrijd. Ben jij een tuinaannemer met passie en ben je trots op je creaties? Schrijf je dan snel in voor de wedstrijd!

Deelnemen kan in verschillende categorieën:
• Tuinen < 250 uitgevoerde m2
• Tuinen tussen 250 en 1500 uitgevoerde m2
• Tuinen > 1500 uitgevoerde m2
• Daktuinen

We willen graag jonge tuinaannemers/bedrijven en tuinaannemers met een uitzonderlijke passie voor groen aan om zich in te schrijven voor onze wedstrijd. Speciaal om hun tuinaannemerstalent in de kijker te zetten, hebben we de categorieën ‘Jong talent’ en ‘Groen kleurt’ ingericht.

Inschrijven kan t.e.m. 15 mei 2024. Gebruik de tijd die je hebt om je inzending goed voor te bereiden. Kies een project waar je trots op bent en dat volledig is afgewerkt, en ga naar www.vlaamsetuinaannemer.com om het in te dienen.

Wat mag je verwachten?

18u00 Receptie 
Feestelijk onthaal met een drankje en enkele heerlijke koude en warme hapjes

 
19u00 Laureatenhuldiging 
Le moment suprème: de spannende uitreiking van onze wedstrijd
 
20u30 Walkingdinner & netwerking 
Een diner waarbij je wordt verwand met enkele culinaire gerechten en een dessert om van te watertanden.
Gevolgd door een open bar: de ideale gelegenheid om te netwerken.
 
23u00 Einde
 
 

Met vragen kan je terecht bij de organisatie via info@vlaamsetuinaannemer.com

Vlaamse Tuinaannemer
Vlaamse Tuinaannemer
Scroll naar top