AUGA B.V.

Over ons

AUGA – Amazing Water

AUGA is actief in veel disciplines van watertechniek. Volledig afgestemd op wensen van de klant, waarbij vele vormen van bewegend water denkbaar zijn. Producten voor het zuiveren, bewegen, vormgeven, vitaliseren, belichten en aanleggen van je vijver of waterpartij. We zijn de Nederlandse importeur van het merk Messner uit Duitsland maar hebben ook ons eigen label AUGA, beide voor vijverbenodigdheden en verkrijgbaar via een uitgebreid dealer netwerk. AUGA is de specialist in ontwerp en bouw van fonteinen voor vijvers, tuinen en parken, filter- en beluchtingsinstallaties.

AUGA Fonteintechniek en Filtertechniek
AUGA ontwerpt en bouwt installaties voor fonteinen, filter- en beluchtingstechniek. We bouwen en ontwerpen voor onze Nederlandse klanten. Ook internationale klanten weten ons steeds beter te vinden. Naast de seriematig geproduceerde installaties, bouwen wij ook klantspecifiek afgestemde systemen voor waterprojecten. Levering vindt plaats door geheel Europa.

Messner Benelux BV vijverbenodigdheden
Begonnen als Messner Benelux B.V., hebben we onze bedrijfsnaam in 2013 aangepast naar AUGA. Dit omdat we steeds meer internationaal werken. AUGA komt uit het Spaans dialect en betekent “Water”. Een krachtige, internationale naam die exact symboliseert waarmee we bezig zijn!

Bewegend water fascineert!
Wij beheersen het vak om water een mooie vorm te geven, helder en vitaal te houden of sfeervol aan te lichten. Dat profiel past bij ons en doen we al meer dan 30 jaar, elke dag weer opnieuw met even veel plezier.

Werkterreinen
Het werkterrein van AUGA voor watertechniek is breed; Kennis en producten worden toegepast bij waterprojecten voor particuliere en bedrijfsmatige doeleinden. Naast visueel aantrekkelijke watervormen worden ook fonteinen ter beluchting geleverd om algen of vissterfte te bestrijden, hetgeen vooral betrekking heeft op gemeentelijke waterpartijen.

Advies van AUGA
Ontwerp, begeleiding en productie is geheel in eigen beheer. Hierbij besteden we veel aandacht aan begeleiding, immers voor veel cliënten is een waterproject geen alledaagse aangelegenheid, onze kennis en ervaring bieden wij graag aan om een project gezamenlijk tot een succes te brengen.

Gemarkeerd product

Série WDX Projecteur encastré à LED

WDX-serie LED inbouwschijnwerper

Inbouwverlichting Zwemplezier tot in de late avonduren, met LED inbouwspots van AUGA! Zomerse dagen met lange, warme avonden; volop genieten van een zwemparadijs in eigen tuin, wie wil dat niet ? Een zwemvijver verandert ’s avonds echter in een zwarte bak in de tuin, als deze niet aangelicht wordt. AUGA heeft hiervoor de juiste LED- inbouwschijnwerpers, die het zwemplezier tot in de avonduren verlengt en een donkere waterbak verandert in een flonkerende waterpartij. Geen gewone LED-spot LED techniek heeft enorme sprongen voorwaarts gemaakt in lichtopbrengst én levensduur, mits hoogwaardige componenten worden gebruikt en de productie secuur plaatsvindt. En dat is precies wat we bij AUGA doen! Alle elektronische high-end componenten worden met grote precisie geproduceerd en samengebouwd. Daarmee garanderen we constante kwaliteit, hoge lichtopbrengst én een lange levensduur. De behuizing is uit roestvrijstaal 316 L gemaakt en ook toepasbaar in zwembadwater met chloor. Het binnenwerk is volledig in kunsthars gegoten en potdicht, dat geeft langdurige zekerheid. AUGA Spots werken op 24 V gelijkstroom (DC) AUGA heeft voor 24 V gelijkstroom gekozen, om weerstanden en warmteontwikkeling in stroomkabels met 50% te verminderen ten opzichte van 12 V. Daarom kunnen meer spots op één hoofdkabel aangesloten worden en mag de kabellengte veel langer worden als in vergelijkbare situaties met 12 V spots. Veilig én beter! Bekijk hier de datasheet. Plan je project mét verlichting Inbouwverlichting is soms een sluitpost in een project, dat is erg jammer, want achteraf inbouwen is een stuk moeilijker, licht geeft immers zoveel meerwaarde. Onze tip: monteer vooraf de doorvoeren voor de gewenste spots, zodat plaatsen op elk gewenst moment kan gebeuren, dat bespaart een hoop extra werk. De zwemvijverbezitter zal dat erg waarderen!

Lees verder »

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top