Grasmeester

Grasmeester

Over ons

Grasmeester ziet kunstgras als een aanvulling van de natuurlijke groene omgeving.
Met onze uitgebreide tuinexpertise en met respect voor de natuur leggen we kunstgras met een zo goed als naadloze aansluiting.
Wij blijven inzetten op vernieuwing en werken uitsluitend met kwalitatief kunstgras waarop 10 jaar garantie op levering én plaatsing.

Met onze persoonlijke, familiale aanpak en onze uitgebreide kennis van planten, bomen, bloemen, … zijn we bovendien in staat om totaalprojecten te realiseren voor zowel particulieren als tuinaannemers.

Gemarkeerd product

Placement de gazon artificiel

Plaatsing kunstgras

Onze Grasmeester belofte: we plaatsen ons kwalitatief kunstgras, zelfs als het onmogelijk lijkt: – ​aan de noordkant van een woning – onder bomen mits aangepaste ondergrond – rond zwembaden – onder schommels – onder een trampoline Als Grasmeester bewaren we de tuinharmonie. Allereerst inspecteren we de omgeving. Onze uitgebreide kennis van bloemen, tuinen en planten laat ons toe om de beste keuze te maken met respect voor de huidige beplanting. Grasmeester staat garant voor jarenlang plezier. Onze Grasmeester-ploeg plaatst kunstgras met de grootste precisie. Een juiste plaatsing garandeert een lange levensduur van jouw gazon.

Lees verder »

Products

Neem contact met ons op

Scroll naar top