Nidaplast

Nidaplast

Over ons

Op basis van een unieke hoogtechnologische kennis en meer dan 30 jaar ervaring in grootschalige projecten ontwerpt, produceert en commercialiseert het ISO 14001-, ISO 9001- (versie 2015) en OHSAS 8001-gecertificeerde en in Noord-Frankrijk gevestigde bedrijf Nidaplast de echte geëxtrudeerde honingraat van polypropyleen.
Nidaplast Environnement reikt met oog voor het milieu oplossingen aan voor het beheer van regenwater via alternatieve en duurzame technieken voor een stedelijke, halfstedelijke, industriële of landelijke omgeving en oplossingen om de verticale en zijdelingse belasting te verlichten en/of het draagvermogen van bodems te verbeteren.
Nidaplast Environnement biedt dan ook een ruim assortiment producten, blokken en panelen voor talrijke toepassingen op het vlak van milieu- en landschapsintegratie. De ultralichte honingraatstructuren (SAUL) zijn alternatieve oplossingen voor het beheer van regenwater, landschapsinrichting en verlichte aanaarding.

Gemarkeerd product

NIDAGREEN

NIDAGREEN

nidagreen®: drainerende ondersteuning en gegarandeerd vlak De nidagreen®-kunstgrasondersteuning is een honingraatplaat in geëxtrudeerd polypropyleen die aan weerszijden bedekt is met drainerend geotextiel. Op de grond, tussen de bodem en het kunstgras, verzekert nidagreen® een perfecte drainage. Het zorgt ook voor een verdeling van de last op de nivelleringslaag en garandeert ook op lange termijn een vlakke ondergrond. Als dakterras, in combinatie met de geoflow®-afwatering zorgt de nidagreen®-plaat niet alleen voor een verhoging tegenover de vloer, maar ook voor een perfecte afvoer van het regenwater. Het voorkomt zo waterstagnatie op het kunstgras. De nidagreen®-platen hebben een ruime opslagcapaciteit voor regenwater onder het kunstgazon zodat het water in de ondergrond kan dringen of naar de afvoer kan lopen.

Lees verder »

Products

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top