Terrazza MC

Over ons

Terrazza MC fabriceert en commercialiseert een gamma reinigings- en onkruidborstels voor de professionele tuinaannemer, hovenier, tuinbouwer, boom-en plantenkweker, aannemingsbedrijf en steden en gemeenten.
Dankzij de gepatenteerde technologie van de Terrazza borstels wordt de oppervlakte gereinigd en worden het onkruid en de mossen uit de voegen gehaald van allerhande soorten verharde oppervlaktes, uitgevoerd in klinkers, beton, natuursteen, hout, enz.,…
De TMC® kit, de Weedee PRO®, de Geotex PRO® ,Wallee PRO® en de nieuwste Omni PRO® bieden de groen professional de gelegenheid om op een 100 % ecologische manier (zonder detergenten of chemische middelen, noch hoge druk), enkel gebruikmakend van water , terrassen, containervelden, paden en parkings te reinigen en onkruidvrij te maken.

Gemarkeerd product

TMC® kit:  Terrasreinigingsmachine

TMC® kit: Terrasreinigingsmachine

Sinds jaar en dag biedt Terrazza MC de ideale oplossing om harde oppervlaktes te reinigen : de terrasreinigingsmachine Terrazza TMC® De TMC® reinigt op een 100 % ecologische manier niet enkel het oppervlak maar haalt ook het vuil uit de voegen dankzij de techniek van de wereldwijd gepatenteerde TMC borstel en dit zonder gebruik te maken van chemische middelen of hoge druk. De kit TMC® reinigt en verwijdert mossen en onkruid van natuursteen, beton, composiet materiaal en van de rubber ondergrond van speelpleinen. De TMC® borstel verricht ook uitstekend werk op gecementeerde oppervlaktes en verwijdert cementsluier, polymeer en hars. De kit TMC® is ook ideaal voor het reinigen van allerhande soorten hout en kan gebruikt worden voor het aanleggen van paden in gewassen beton.

Lees verder »

Products

Wallee PRO® Reinigingsmachine voor horizontale en verticale oppervlaktes

Wallee PRO® Reinigingsmachine voor horizontale en verticale oppervlaktes

De Wallee PRO® reinigingsborstel is speciaal ontworpen voor hoveniers, tuinaanleggers, plant- en boomkwekerijen en tuincentra om verticale en horizontale oppervlakken bestaande uit verscheidene materialen te reinigen: van geotextiel, hout, tegels, kweektafels, presentatietafels, afsluitingen … tot beton! De gepatenteerde borstel reinigt het oppervlak en de voegen, maar verwijdert ook algen en dit zonder gebruik te maken

Lees verder »

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top