Visma Bouwsoft

Over ons

Visma Bouwsoft, dé administratieve software voor kleine en middelgrote tuinaannemers.

Maak jij nog steeds offertes en facturen in Excel en Word? Ruil dat bureauwerk in voor vakmanschap en maak kennis met de meest gebruikte administratiesoftware voor professionele tuinaannemers in Vlaanderen! Zo bespaar je heel wat tijd, werk en geld!

Specifiek voor de tuinsector
Visma Bouwsoft werd specifiek voor de groensector ontwikkeld en voldoet zo aan ALLE administratieve noden. Bijvoorbeeld een zeer uitgebreide plantenlijst voorzien met de correcte benamingen van meer dan 16000 planten dankzij de koppeling met GreenSupply. Visma Bouwsoft zorgt er ook voor dat je een gerichte voor- en nacalculatie kan uitvoeren om te zien hoe rendabel je projecten echt zijn. Dit kan door de registratie van de gebruikte machines, verbruikte materialen en gepresteerde uren in de mobiele Time App.

Geen dubbele ingaven
Gedaan met het dubbel invoeren van gegevens. Bij Visma Bouwsoft dien je slechts éénmaal de gegevens in te voeren. Daarna keren deze gegevens terug in alle aspecten van het pakket. Alle gemaakte offertes en facturen, verstuurde brieven of e-mails, foto’s, plannen enzovoort worden ten allen tijde automatisch gelinkt op klant- en projectniveau.

Altijd en overal toegang tot je gegevens
De software werkt volledig in de Cloud. Hierdoor kun je altijd en overal gaan inloggen in het pakket en zijn jouw gegevens steeds beschikbaar. Dit zowel op Windows als Mac.

All-in-one tool
Visma Bouwsoft bevat tal van modules die voor vele gebruikers van grote waarde zijn.
Denk maar aan projectopvolging, vorderingsstaten en de module ‘onderhoud’, waarbij alle periodieke onderhoudswerken bijgehouden worden.

Dankzij de module ‘import coda-bestanden’ worden betalingen automatisch afgepunt in het pakket. Slechte betalers? Het systeem verstuurt automatisch betalingsherinneringen om klanten te wijzen op het openstaande saldo. Ook het inscannen en doorsturen van facturen naar de boekhouder is verleden tijd. Visma Bouwsoft koppelt met quasi alle boekhoudpakketten en dit voor zowel aankoop-als verkoopfacturen.

Wat met je huidige bestanden? Geen nood. Ons team staat klaar om het softwarepakket gebruiksklaar te maken. Met de importmodule is het mogelijk om allerlei excel of csv bestanden te importeren in het pakket. Denk hierbij aan jouw adreslijsten of prijslijsten van leveranciers.

Groeit je bedrijf? Dan groeit Visma Bouwsoft met je mee. Je kan op elk moment snel en efficiënt extra gebruikers en modules toevoegen.

Begeleiding
Onze lesgevers zorgen voor een opleiding en begeleiding op maat van jouw noden, zodat Visma Bouwsoft geen geheimen meer voor je kent. Daarnaast is onze helpdesk ook elke werkdag beschikbaar om jullie te begeleiden en ondersteunen. Je staat er dus niet alleen voor!

Heb je interesse?
Vraag een gratis persoonlijke demonstratie aan op www.bouwsoft.be en ontdek wat Visma Bouwsoft voor jou kan betekenen of bezoek ons op Green.

Gemarkeerd product

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top