22 + 23 + 24 sept 2024 – Flanders Expo Gent

Senex présente les chargeuses articulées RELLY
Relly

Senex introduceert RELLY knikladers

Als leverancier & distributeur van industriële oplossingen voor material handling is Senex voortaan ook erkend verdeler van RELLY knikladers, van de Nederlandse fabrikant De Schans.

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Naast exclusieve Belgische verdeler van de merken Bakker Hydraulic Products, Gusella-Bakker, Intermercato, Sherpa en Transcover, mag Senex sinds kort ook RELLY aan het lijstje toevoegen. Voor hun regio stellen zij u graag de nieuwste generatie knikladers voor, inclusief service.

Het beste van de markt gecombineerd in één machine
De Nederlandse kniklader fabrikant De Schans introduceerde RELLY in 2022. Uitgerust met een Kubota motor biedt een RELLY kniklader het meeste vermogen binnen zijn gewichtsklasse. Zowel in hefvermogen als duwkracht is hij de beste van de klas. Een gebruiksvriendelijke machine voor alle werken in de bouw-, landbouw-, tuinsector. Deze compacte krachtpatser combineert het beste van de markt in één machine.

Een échte voorloper
“RELLY speelt enorm goed in op jouw identiteit”, zegt Pieter Decock, mede-zaakvoerder bij Senex. “Zo kan je jouw RELLY volledig personaliseren. Je kiest je eigen design of kleurstelling, belangrijk voor de herkenbaarheid van jouw bedrijf. Deze innovatieve machine is een échte voorloper op de markt. Zo zijn alle types ook verkrijgbaar in een elektrische versie, uitgerust met het zwaarste batterijpakket die momenteel op de markt is. Dit zorgt ervoor dat je ook emissievrij kan werken, wat in het hedendaagse klimaat alleen maar belangrijker zal worden.”

“We kijken enorm uit naar de samenwerking tussen RELLY en Senex. Dankzij deze overeenkomst kunnen wij onze klanten een kniklader voorstellen die niet allen betrouwbaar en effectief is, maar ook een voorsprong biedt op vlak van technologie en prestaties.”, zegt Kim de Gruyter, Managing Director bij Senex. Dit is opnieuw een grote stap om te slagen in onze missie: Het werk van onze klanten lichter maken. Wij willen de juiste technische oplossingen aanreiken om jouw business futureproof te laten groeien. Senex wil niet zomaar een leverancier zijn, maar een betrouwbare partner voor onze klanten.“

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top